Praktische zaken

In onze praktijk besteden we onze tijd graag aan jou. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een aantal praktische zaken goed geregeld zijn.

  • Patiënt worden bij Tandheelkundig Centrum Wij

   In onze praktijk is weer ruimte voor nieuwe patiënten. Ons team staat graag klaar om samen met je te werken aan een stralend gezond gebit. Je bent van harte welkom!

   Meer over Patiënt worden
  • COVID-19

   Als tandheelkundig professionals zijn wij opgeleid om te werken met mensen die een infectie hebben. Dat betekent dat wij van nature gewend zijn aan strenge maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Die maatregelen hebben wij in het licht van de Corona-crisis zelfs nog verder aangescherpt, zodat je veilig kunt plaatsnemen in de behandelstoel. De volgende aanvullende regels gelden in onze praktijk:

   Meer over COVID-19
  • Betalingen

   In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat je een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

   Meer over Betalingen
  • Klachten

   In onze praktijk zetten alle medewerkers zich in om iedere dag weer kwaliteit te bieden. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Heb je een klacht, bespreek die dan met ons, zodat wij het samen kunnen oplossen.

   Meer over Klachten
  • Tarieven

   De tarieven van tandartsen en mondhygiënisten worden landelijk door de overheid vastgesteld. Op de nota kun je terugvinden uit welke onderdelen de behandeling bestond en welke tarieven daarvoor gelden.

   Meer over Tarieven
  • Privacy

   Om ons beroep goed uit te kunnen oefenen verwerken wij medische gegevens van onze patiënten. Wij hechten de groots mogelijke waarde aan de bescherming van deze gegevens. Je privacy wordt door ons gerespecteerd en we zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie die je bij ons aanlevert.

   Meer over Privacy